Bröllopsworkshop med Loke Roos på Agneshill i Skåne
Bröllopsworkshop med Loke Roos på Agneshill i Skåne

Bröllop

Går ni i giftastankar minsann?  Vad roligt och vad roligt att ni hittat till Annatarfoto! 

Jag är bröllopsfotografen som kommer att gör sitt allra bästa för att ni ska få en fantastisk dag och kunna njuta både före, under och många år efter av er stora dag. Jag är superbra på att lugna nervösa brudar, fånga in förvirrade brudgummar, påminna om klockan och alldeles säkert har jag både nål och tråd med mig ifall olyckan är framme…ja just det, jag tar härliga minnesvärda bilder också!

En bröllopsdag är en dag som är fylld med så mycket känslor och förväntningar. Allt samlas ihop och kokas ner till dessa få värdefulla timmar som befäster och firar ert äktenskap och framtida liv tillsammans. Kanske uppfyller ni drömmen att ha ett mega-super bröllop med långväga gäster från när och fjärran på i ett slott. Kanske är just din dröm ett bohemisk bröllop, barfota i gröngräset med närmsta familjen och grannens svart-vita kor som åskådare eller varför inte ett kärleksfyllt ”I do” på stadshuset innan ni drar på bröllopsresa till varmare breddgrader? Oavsett vilken typ av bröllop ni önskar er så kommer det att vara minnesvärt. Tårar, skratt, löften, kärlek, värme och förväntan, sånt som vi vill hålla kvar för evigt. Det är då ni behöver mig! Jag förevigar de små ögonblicken, de vackra detaljerna, kärleken, skratten…

Alla bröllopsfotografer har sin stil och arbetssätt. Titta runt på min hemsida och se om min bildstil tilltalar er, om jag är den som ni vill ha vid er sida på er bröllopsdag. För jag är så mycket mer än en fotograf som fotar ett bröllop. Jag är en bröllopsfotograf som kommer att stå vid er sida från början till slut och jag kommer göra allt för att er dag ska bli perfekt! Därför ingår alltid ett bröllopsmöte i mina bröllopspaket (från 3 timmar). Då får vi tillfälle att lära känna varandra bättre och ni har möjlighet att berätta om era planer, önskemål och förväntningar. Många gånger slutar mina bröllopsfotograferingar med härlig vänskap som hänger kvar långt efter att den sista konfettin har sopats upp på dansgolvet.

Vill ni att jag ska berätta er bröllopssaga? Skicka mig ett mail till mig eller använd röda knappen nedan och berätta om ert stundande bröllop! Ser fram emot att höra ifrån Er!

 

Bröllopsfotografering, bröllop, porträtt, Annatarfoto, Karlskrona, Ronneby, Karlshamn, Blekinge, Skåne