Hej och välkommen till Annatarfoto!

”Han kom som ett yrväder en aprilafton och hade ett höganäskrus i en svångrem om halsen.”

Så skrev han, August Strindberg, en gång för längesen. Lite så känner jag mig allt som oftast, som ett yrväder med håret på kant som susar fram mot nya mål och nya möten. Att vara på väg nånstans – i tanken, i drömmen, i fantasin eller bara i bilen på väg till mataffären. Ibland behöver inte saker och ting vara så avancerade. Ibland handlar det bara om att öppna ögonen och go with the flow liksom. Vissa dagar regnar det men det finns ju en poäng med det också – antingen sitter man inne och myser, kanske viker tvätt eller så hoppar du i dina gummistövlar och ger dig ut och kollar läget. Valet är ditt. Mina gummistövlar är röda.

Nåt höganäskrus om halsen går jag däremot inte runt med men allt som oftast en kamera och jag gissar att det kanske är just därför just du har hittat till min sida. Kanske söker du fotograf till ett bröllop, student eller för en fotografering tillsammans med barnen? Kanske längtar du efter en förstoring av din fyrbente bäste vän att hänga på väggen? Oavsett så är du välkommen hit!

Annatarfoto, det är jag det och det är det jag gör och är – heter Anna och tar foto. Jag vet, det var kanske inte min skarpaste dag när mitt företagsnamn föddes men samtidigt så bara jag älskar jag det! Det är tokigt, klurigt och helknasigt. Ganska mycket jag faktiskt! Jag bjuder gärna på mig själv, både av mina erfarenheter och mina knasiga skämt. Jag älskar att fota barn för då får jag busa. Hästar och hundar har blivit lite av min specialitet. Lyckan att fota hundar i snön eller föreviga magin mellan en människa och hennes häst. I just love it! Och sen har vi ju bröllopen! Där snackar vi magi. All spänning och förväntan, alla dofter, färger, leenden och kärlek. Jag älskar det!

Att få vara en del av en bröllopsdag, att få förtroendet att finnas där som en fluga på väggen (fast min kamera är för stor för en fluga…men… ja, ni förstår…), att fånga stämningen, alla dessa kramar, gästernas hurrarop och föräldrarnas tårar och så bröllopskyssen…asså det finns inget bättre! Nog om mig! Du är så välkommen på en rundtur här bland mina bilder och övrig information. Har du frågor som du inte finner svar på här angående Annatarfoto så skicka mig gärna ett mail, jag hör av mig så snart som möjligt!