Familjefotografering

Små familjer, stora familjer, växande familjer eller kanske familjer som inte ses så ofta. Det finns så många skäl till att ta tillvara på stunder med dem man älskar.

När samlade du familjen senast och kom dessutom ihåg att ha kameran med? Jag följer gärna med och ser till att ni verkligen får de där bilderna som man så många gånger önskade att man hade…efteråt… från mormors 80-års kalas eller nyaste kusinens dop eller varför inte när ni hade en picknick i samband med släktträffen.

Självklart behöver det inte till världens baluns för att livet ska vara värt att dokumentera. Boka in en familjefotografering hemmavid eller på ert favoritställe. Jag kommer och fotograferar er där ni är och med det ni gör. Varför inte låt mig hänga med på en picknick eller en tur till lekplatsen? Jag smyger med och dokumenterar er familj när ni bara är, precis som ni är. Det kan inbegripa både väldigt glada barn, lite ledsna barn, busiga barn, envisa barn, smutsiga barn, barn högt upp i träd eller barn som hittar vattenpölar. Oavsett så är det stunder i det som är ert liv och vem vill inte minnas det!!!

Vad kostar det?

Fotograferingsavgiften för porträtt är alltid 350 kronor oavsett hur många bilder ni väljer att köpa efter fotograferingen. Fotograferingsavgiften betalas i samband med bokningen för att reservera ert datum. Denna avgiften är ej återbetalbar men är ombokningsbar till ett (1) nytt tillfälle.

Fakturering av valt bildpaket sker i samband med beställning.

För Hemma-hos-fotografering och Släktkalas ingår fotograferingsavgiften i paketet!

Bildpaket 2018

Minsta paketet 1.000 kronor

I detta paketet ingår 5 st högupplösta bilder som levereras via ett webbgalleri.

Lilla paketet 1.500 kronor

I detta paketet ingår 10 st högupplösta bilder som levereras via ett webbgalleri.

Mellan paketet 2.500 kronor

I detta paketet ingår 20 st högupplösta bilder som levereras via ett webbgalleri samt 1 st 20x30cm förstoring.

Stora paketet 3.500 kr

I detta paketet ingår samtliga bilder från webbgalleriet som högupplösta (ca 40 st) samt 2 st 20x30cm förstoringar

Hemma-hos-fotografering 3 timmar  3.000 kronor

Man tror att man ska komma ihåg vardagen med blöjbyten, hämtning på dagis, dammsugning, läxläsning och tandborstning för evigt men plötsligt så är det ingen som behöver hjälp med tandborstningen längre eller frågar efter någon sagostund i soffan. Min hemma-hos-fotografering är dokumentär dvs vilket betyder att jag kommer hem till er och följer er en dag eller några timmar. Jag dokumenterar er i vardagen precis som den är just nu. I detta paketet ingår alla bilderna högupplösta (ca 75 st) som levereras via ett webbgalleri.

Släktkalas 900 kronor/timme (minst 2 timmar)

Fyller mamma 50 år eller har farmor gått och blivit pensionär? Då blir det kalas! Det finns så många skäl att fira och hur många gånger har du inte tänkt att ta med dig kameran men glömde…igen… När släkten äntligen samlas så är det klart att ni ska ha bilder eller hur? Boka in en fotograf som följer med och ger er härliga mingelbilder att se tillbaka på. Som grädde på moset erbjuder jag även möjlighet att beställa fotoböcker eller förstoringar från dagen.

I paketet ingår ca 50 bilder per bokad timme som levereras via ett webbgalleri. OBS! I Släktkalas-paketet inkluderas EJ bröllop oavsett om det är litet, borgligt eller hemligt…men jag fotar bröllop så kolla gärna in mina bröllopsbilder!

 

Vill du boka mig som din fotograf? Skicka en förfrågan till info@annatarfoto.se så hör jag av mig!