Studentfotografering

Jag älskar att fota studenter! Så mycket glädje, förväntningar och spänning som samlas under en intensiv tid i en ung människas liv. Alla år som du kämpat i skolan med måsten och krav som nu äntligen kan släppas från dina axlar och du får tid bara njuta.

[/vc_column_text][us_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row height=”small”][vc_column width=”1/2″][rev_slider_vc alias=”student”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Studentporträtt 45 min 1.495 kr inkl 20 högupplösta bilder

Jag erbjuder studentporträtt på plats utomhus som vi väljer gemensamt. Kanske vid havet, i en park eller någon plats som ligger dig varmt om hjärtat. Naturligtvis har jag förslag på vackra platser för dig, att hitta rätt plats för rätt kund är något som jag lägger ner mycket tid på. Studentporträtt kan kan genomföras antingen före eller efter studentdagen men boka i tid.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row height=”small”][vc_column][us_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][rev_slider_vc alias=”studentbalen”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Balfotografering 45 min 1.995 kr inkl. 25 högupplösta bilder

För några lyckliga få finns möjligheten att boka mig för fotografering på dagen för studentbalen. Vi möts dagtid innan ni samlas inför balen och tar helt magiska bilder på dig. Tillsammans väljer vi plats för fotograferingen och jag lovar att dig att du kommer vara så glad för att du tog dig tid för dessa bilderna. Antalet platser är begränsade.

Balfotografering DELUXE 3.295 kr inkl. 60 högupplösta bilder

För en person per bal finns chansen att boka mig för en kombinationsfotografering där vi först fotar dina balporträtt (45 min) och därefter följer jag med och fotograferar mingelbilder (60 min) på dig tillsammans med klasskompisar och familj innan ni tågar iväg för er stora kväll. Dina bilder blir minnen för livet som du kommer att se tillbaka på med glädje. Passa på att boka snabbt så du inte missar din chans.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][us_separator size=”small”][vc_column_text]

Information inför din studentfotografering

[/vc_column_text][vc_tta_tabs][vc_tta_section active=”1″ title=”Om bokningen” tab_id=”1517146525211-450a85cb-8fa6″][vc_column_text]Vad roligt att du är intresserad av att jag ska fota dina studentfotografier! Jag tycker det är så roligt att fota studenter och jag hoppas att vi ska trivas i varandras sällskap.

Hur bokar du?

Jag rekommenderar dig att skicka en förfrågan så fort du har bestämt dig att du vill ha mig som din studentfotograf då det är många som är intresserade under en kort, intensiv period. När jag har fått din förfrågan så bestämmer vi ett datum som skulle passa dig för din fotografering. Jag fotograferar vanligtvis i och omkring Ronneby men jag besöker hela Blekinge för studentfotografering. Längre resor än 6 mil t&r från Ronneby utgår milersättning 35 kr/milen.

Ska du skriva på avtal?

Japp. Ett påskrivet kontrakt samt en bokningsavgift (30%) ska vara betald inom 10 dagar för att ditt datum ska bli bokat. Denna proceduren garanterar ditt datum och dras sedan av på slutfakturan som skickas efter fotograferingen. Om du bokar fotograferingen mindre än 7 dagar innan ditt datum skickas en faktura på 50% i bokningsavgift som betalas senast 2 dagar innan fotograferingen.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section active=”1″ title=”Plats & väder” tab_id=”1517146859435-0dde666e-7c2a”][vc_column_text]Plats

När vi har bestämt datum så bestämmer vi plats för fotografering. Jag väljer mina platser med stor omsorg samtidigt som jag gärna vill låta omgivningarna beskriva din personlighet. Därför är jag nyfiken på vem du är och om du har några önskemål. Berätta gärna i bokningsformuläret vem du är och vad du tycker om.

Väder

Mulet väder behöver absolut inte betyda dåliga bilder. Likaså betyder inte klarblå himmel och strålande solsken fantastiska bilder. Däremot kan vi vara överens om att regn inte gör uppgiften enklare. Skulle regnet ösa ner och vi inte ser någon hejd på det så bokar vi om till ett nytt datum utan kostnad. Jag är flexibel och det viktiga för mig att du ska bli nöjd med både upplevelsen och bilderna.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section active=”1″ title=”Efter fotograferingen” tab_id=”1517146959836-eb1a50db-862a”][vc_column_text]Leverans

2-3 dagar efter fotograferingen skickar jag dig en första tjuvkik på två webupplösta bilder anpassade för sociala medier till din mailadress. Dessa är för dig att dela på sociala medier om du så önskar.

Senast 10 dagar efter fotograferingen får du din ett urval av dina bilder via ett online galleri samt slutfakturan. Bilderna i webbgalleriet används som urval och får inte laddas, användas eller skärmdumpas. Du har sedan några dagar på dig att göra ditt urval och du markera i webbgalleriet vilka bilder du väljer för beställning. Länken till webbgalleriet får du gärna dela med vänner och familj.

Hur många bilder du får välja beror på vilket paket du väljer. Det finns möjlighet att köpa fler bilder än ditt paket enligt separat prislista. Pris från 200kr/bild.

När slutfakturan är betald och du har gjort ditt urval kan de valda bilderna laddas ner från webbgalleriet och då är de dina för användning. Du får bilderna både i högupplöst format för utskrift och framkallning samt lågupplöst format för webben och sociala medier.

Bilderna får inte ändras efter jag har levererat dem. Det betyder att ni tex inte får lägga på filter, göra svartvita etc. Beskärningar som görs via Facebook och Instagram är OK. Om det något ni vill ha ändrat så är det bättre att höra av sig till mig.

Om du publicerar bilderna så får ni gärna skriva Foto: Annatarfoto. Jag uppskattar verkligen när mina kunder nämner mig när de visar sina bilder för det betyder att de älskar bilderna precis lika mycket som jag. Och vem blir inte glad för det!!![/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vill du boka mig som din fotograf? Skicka en förfrågan här så hör jag av mig!

[/vc_column_text]


    300 tecken kvar


    500 tecken kvar

    [/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]